Aanmelden

Ja! Door het onderstaande formulier in te vullen, krijg ik elk jaar de goedkoopste energieleverancier. Hiervoor betaal ik jaarlijks een bijdrage.

Zodra we jouw gegevens ontvangen, gaan wij voor je aan de slag!

Binnen zes weken krijg je een bevestiging van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je de aanvraag bij Slimm€nergie BV en bij de nieuwe energieleverancier kosteloos annuleren.

Wij helpen je graag

Klantenservice

Slimm€nergie staat voor gemak. Wij zijn er om jou te ontzorgen. Dus als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

klantenservice@slimmenergie.nl

085-1302179

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 9.00 – 21.00

Stel direct jouw vraag

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Laat je e-mailadres achter en stel je vraag. Jouw vraag wordt direct in behandeling genomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Je hoeft je oude contract niet op te zeggen. Slimm€nergie regelt alles voor je.
Aan het einde van jouw energiecontract zorgt Slimm€nergie ervoor dat je automatisch overgaat naar een nieuw contract. Uiteraard tegen de laagste energietarieven!
Je betaalt altijd in maandtermijnen vooruit voor de energierekening die je jaarlijks ontvangt. Dit maandelijkse bedrag is het voorschotbedrag. De nieuwe leverancier bepaalt het voorschotbedrag op basis van het verbruik in het verleden op het adres waar de energie wordt geleverd.