Disclaimer

Slimm€nergie is verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze website. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de site. Door het gebruik van de site accepteer je de disclaimer.

Wij bieden consumenten de mogelijkheid dat Slimm€nergie via onze service een contract met een energieleveranciers afsluit. Dit doen we zo veel mogelijk op maat en naar ons beste vermogen, op basis van de meest actuele beschikbare informatie. Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Toch kunnen we geen garanties geven over de juistheid van de geboden informatie en adviezen. Snelle ontwikkelingen of prijswijzigingen kunnen ertoe leiden dat informatie verouderd, niet correct of onvolledig is. Acties van gebruikers op basis van onze informatie en adviezen komen dan ook voor eigen risico, rekening en verantwoordelijkheid.

Kom je op onze website onjuiste informatie tegen? Laat ons dit vooral weten via klantenservice@slimmenergie.nl.

Wij helpen u graag

Klantenservice

Slimm€nergie staat voor gemak. Wij zijn er om u te ontzorgen. Dus als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

 

klantenservice@slimmenergie.nl

085-1302179

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 9.00 – 21.00

Stel direct uw vraag

Onze klantenservice staat voor u klaar. Laat uw e-mailadres achter en stel uw vraag. Uw vraag wordt direct in behandeling genomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

U hoeft uw oude contract niet op te zeggen. Slimm€nergie regelt alles voor u.
Aan het einde van uw energiecontract zorgt Slimm€nergie ervoor dat u automatisch overgaat naar een nieuw contract. Uiteraard tegen de laagste energietarieven!
Je betaalt altijd in maandtermijnen vooruit voor de energierekening die u jaarlijks ontvangt. Dit maandelijkse bedrag is het voorschotbedrag. De nieuwe leverancier bepaalt het voorschotbedrag op basis van het verbruik in het verleden op het adres waar de energie wordt geleverd.