Hoe werkt het

Elk jaar maximaal voordeel

Aanmelden bij Slimm€nergie is de makkelijkste manier om te besparen op uw energierekening! Voordat uw contract ten einde loopt, kijken onze energiespecialisten welke tarieven de markt biedt. Wij houden daarbij rekening met de leveringsprijzen, het vastrecht én de welkomstkorting. Omdat we veel klanten vertegenwoordigen, kunnen wij er voor zorgen dat u elk jaar de goedkoopste energieleverancier krijgt en heeft u elk jaar maximaal voordeel!

Wij maken overstappen makkelijk

Wij zorgen ervoor dat u ieder jaar opnieuw naar de goedkoopste energieleverancier wordt overgezet. Dit gebeurt automatisch aan het einde van uw contract. Dat betekent voor u geen gedoe of uitzoekwerk meer. Wij zorgen er ook voor dat u geen opzegboete krijgt. U hoeft er dus niets voor te doen!

Bij ons schrijft u zich maar één keer in

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen sluiten wij een contract voor u af bij de goedkoopste energieleverancier. Daarna sturen we u een mail bij welke leverancier u klant bent geworden. Vervolgens ontvangt u een mail van die energieleverancier met de datum dat u wordt overgezet. Dat doen we ieder jaar opnieuw, zonder dat u actie hoeft te ondernemen. Want gemak dient de mens!

Zo besparen wij geld voor jou

Wij hebben jarenlang ervaring in de energiemarkt en weten waar we de laagste prijzen kunnen krijgen. Om maximaal geld voor u te kunnen besparen, willen wij geen aanbrengvergoedingen van energieleveranciers, zoals anderen. Daarom vragen we u jaarlijks een bescheiden bijdrage, die u dubbel en dwars in tijd en geld terugverdient! Zo houden we het zuiver.

Groene energie, voor een mooiere toekomst

Bij Slimm€nergie willen wij onze deelnemers graag helpen een steentje bij te dragen aan het tegengaan van klimaatverandering. Daarom bieden wij uitsluitend groene stroom aan.

Inschrijven is zo geregeld

Één keer inschrijven

Bij ons hoeft u uw gegevens maar één keer aan te leveren. Daarna hoeft u niets meer te doen.

De goedkoopste leverancier

Via Slimm€nergie wordt u aangesloten bij de goedkoopste energieleverancier én regelen we uw overstap.

Jaarlijks prijzen beoordelen

Wij beoordelen elk jaar opnieuw de energieprijzen. Zo kunnen we voor u de beste deal te regelen.

Wij helpen u graag

Klantenservice

Slimm€nergie staat voor gemak. Wij zijn er om u te ontzorgen. Dus als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

 

klantenservice@slimmenergie.nl

085-1302179

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 9.00 – 21.00

Stel direct uw vraag

Onze klantenservice staat voor u klaar. Laat uw e-mailadres achter en stel uw vraag. Uw vraag wordt direct in behandeling genomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

U hoeft uw oude contract niet op te zeggen. Slimm€nergie regelt alles voor u.
Aan het einde van uw energiecontract zorgt Slimm€nergie ervoor dat u automatisch overgaat naar een nieuw contract. Uiteraard tegen de laagste energietarieven!
Je betaalt altijd in maandtermijnen vooruit voor de energierekening die u jaarlijks ontvangt. Dit maandelijkse bedrag is het voorschotbedrag. De nieuwe leverancier bepaalt het voorschotbedrag op basis van het verbruik in het verleden op het adres waar de energie wordt geleverd.