Hoe werkt het

Elk jaar maximaal voordeel

Je aanmelden bij Slimm€nergie is de makkelijkste manier om te besparen op je energierekening! Voordat jouw contract ten einde loopt, kijken onze energiespecialisten welke tarieven de markt biedt. Wij houden daarbij rekening met de leveringsprijzen, het vastrecht én de welkomstkorting. Omdat we veel klanten vertegenwoordigen, kunnen wij er voor zorgen dat jij elk jaar de goedkoopste energieleverancier krijgt en heb je elk jaar maximaal voordeel!

Wij maken overstappen makkelijk

Wij zorgen ervoor dat je ieder jaar opnieuw naar de goedkoopste energieleverancier wordt overgezet. Dit gebeurt automatisch aan het einde van je contract. Dat betekent voor jou geen gedoe of uitzoekwerk meer. Wij zorgen er ook voor dat je geen opzegboete krijgt. Je hoeft er dus niets voor te doen!

Bij ons schrijf je maar één keer in

Nadat wij jouw gegevens hebben ontvangen sluiten wij een contract voor je af bij de goedkoopste energieleverancier. Daarna sturen we jou een mail bij welke leverancier je klant bent geworden. Vervolgens ontvang je een mail van die energieleverancier met de datum dat je wordt overgezet. Dat doen we ieder jaar opnieuw, zonder dat jij opnieuw actie hoeft te ondernemen. Want gemak dient de mens!

Zo besparen wij geld voor jou

Wij hebben jarenlang ervaring in de energiemarkt en weten waar we de laagste prijzen kunnen krijgen. Om maximaal geld voor je te kunnen besparen, willen wij geen aanbrengvergoedingen van energieleveranciers, zoals anderen. Daarom vragen we je jaarlijks een bescheiden bijdrage, die je dubbel en dwars in tijd en geld terugverdient! Zo houden we het zuiver.

Groene energie, voor een mooiere toekomst

Bij Slimm€nergie willen wij onze deelnemers graag helpen een steentje bij te dragen aan het tegengaan van klimaatverandering. Daarom bieden wij uitsluitend groene stroom aan.

Inschrijven is zo geregeld

Één keer inschrijven

Bij ons hoeft je je gegevens maar één keer aan te leveren. Daarna hoef je niets meer te doen.

De goedkoopste leverancier

Via Slimm€nergie wordt je aangesloten bij de goedkoopste energieleverancier én regelen we jouw overstap.

Jaarlijks prijzen beoordelen

Wij beoordelen elk jaar opnieuw de energieprijzen. Zo kunnen we voor jou de beste deal te regelen.

Wij helpen je graag

Klantenservice

Slimm€nergie staat voor gemak. Wij zijn er om jou te ontzorgen. Dus als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

klantenservice@slimmenergie.nl

085-1302179

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 9.00 – 21.00

Stel direct jouw vraag

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Laat je e-mailadres achter en stel je vraag. Jouw vraag wordt direct in behandeling genomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Je hoeft je oude contract niet op te zeggen. Slimm€nergie regelt alles voor je.
Aan het einde van jouw energiecontract zorgt Slimm€nergie ervoor dat je automatisch overgaat naar een nieuw contract. Uiteraard tegen de laagste energietarieven!
Je betaalt altijd in maandtermijnen vooruit voor de energierekening die je jaarlijks ontvangt. Dit maandelijkse bedrag is het voorschotbedrag. De nieuwe leverancier bepaalt het voorschotbedrag op basis van het verbruik in het verleden op het adres waar de energie wordt geleverd.