Over Slimm€nergie

De energiemarkt is erg ingewikkeld. Er zijn veel leveranciers, prijsvergelijkingssites en energie inkoopcollectieven, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet.

Twee ervaren energie experts en een slimme IT-er hebben de eenvoudigste manier bedacht om u aan de goedkoopste energieleverancier te helpen. Zo zorgen we dat u zoveel mogelijk geld bespaart. Zonder gedoe.

Onze belofte aan u is dan ook: ieder jaar bent u opnieuw aangesloten bij de goedkoopste energieleverancier.

Wij zijn er voor u!

Wij willen onafhankelijk zijn om de beste keuze voor u te maken.  Daarom willen wij geen vergoeding van energieleveranciers, zoals andere partijen die krijgen. En daarom vragen wij aan u een bescheiden jaarlijkse bijdrage in ruil voor het gemak en alle besparingen.

Wij helpen u graag

Klantenservice

Slimm€nergie staat voor gemak. Wij zijn er om u te ontzorgen. Dus als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

 

klantenservice@slimmenergie.nl

085-1302179

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 9.00 – 21.00

Stel direct uw vraag

Onze klantenservice staat voor u klaar. Laat uw e-mailadres achter en stel uw vraag. Uw vraag wordt direct in behandeling genomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

U hoeft uw oude contract niet op te zeggen. Slimm€nergie regelt alles voor u.
Aan het einde van uw energiecontract zorgt Slimm€nergie ervoor dat u automatisch overgaat naar een nieuw contract. Uiteraard tegen de laagste energietarieven!
Je betaalt altijd in maandtermijnen vooruit voor de energierekening die u jaarlijks ontvangt. Dit maandelijkse bedrag is het voorschotbedrag. De nieuwe leverancier bepaalt het voorschotbedrag op basis van het verbruik in het verleden op het adres waar de energie wordt geleverd.