Over Slimm€nergie

De energiemarkt is erg ingewikkeld. Er zijn veel leveranciers, prijsvergelijkingssites en energie inkoopcollectieven, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Twee ervaren energie experts en een slimme IT-er hebben de eenvoudigste manier bedacht om jou aan de goedkoopste energieleverancier te helpen. Zo zorgen we dat jij zoveel mogelijk geld bespaart. Zonder gedoe voor jou.

Onze belofte aan jou is dan ook: ieder jaar opnieuw de goedkoopste energieleverancier voor jou.

Wij zijn er voor jou!

Wij willen onafhankelijk zijn om de beste keuze voor jou te maken.  Daarom willen wij geen vergoeding van energieleveranciers, zoals andere partijen die krijgen. En daarom vragen wij aan jou een bescheiden jaarlijkse bijdrage in ruil voor het gemak en alle besparingen.

Wij helpen je graag

Klantenservice

Slimm€nergie staat voor gemak. Wij zijn er om jou te ontzorgen. Dus als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

klantenservice@slimmenergie.nl

085-1302179

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 9.00 – 21.00

Stel direct jouw vraag

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Laat je e-mailadres achter en stel je vraag. Jouw vraag wordt direct in behandeling genomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Je hoeft je oude contract niet op te zeggen. Slimm€nergie regelt alles voor je.
Aan het einde van jouw energiecontract zorgt Slimm€nergie ervoor dat je automatisch overgaat naar een nieuw contract. Uiteraard tegen de laagste energietarieven!
Je betaalt altijd in maandtermijnen vooruit voor de energierekening die je jaarlijks ontvangt. Dit maandelijkse bedrag is het voorschotbedrag. De nieuwe leverancier bepaalt het voorschotbedrag op basis van het verbruik in het verleden op het adres waar de energie wordt geleverd.