Veelgestelde vragen

Wat is Slimm€nergie

Slimm€nergie is een bedrijf, dat er voor zorgt dat deelnemers jaarlijks bij de voor hen goedkoopste energieleverancier worden aangesloten.

Slimm€nergie neemt het beheer van uw energiecontract uit handen. Jaar in, jaar uit zorgen wij er voor, dat u wordt aangesloten bij de goedkoopste energieleverancier. Wij kijken naar uw woonsituatie en verbruik. Op basis daarvan selecteren we het energiecontract, dat voor u het grootste financiële voordeel oplevert. Daarnaast bewaken wij de einddatum van het energiecontract, zodat u zonder boete het jaar daarop weer het voor u goedkoopste energiecontract kunnen verzorgen. Daardoor voorkomt u hogere verlengingstarieven en bespaart u ieder jaar opnieuw veel geld.

Wij staan voor gemak en ontzorging. Dat is ons uitgangspunt en daarom hebben wij alles zo ingericht om u als deelnemer het beste te helpen en je elk jaar bij de voor u goedkoopste energieleverancier onder te brengen.

De dienst van Slimm€nergie kost € 29,95 per jaar. Die kosten zijn een fractie van uw jaarlijkse besparing.

U zult nog steeds contact onderhouden met de energieleverancier. Dat begint vaak bij het doorgeven van uw meterstanden. Dit doet u direct bij uw energieleverancier. Vaak krijgt u ook een persoonlijke pagina. Wilt u uw voorschotbedrag aanpassen of wilt u een betalingsregeling treffen, dan dient u dit af te stemmen met de energieleverancier die wij voor u gekozen hebben.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, werken we met automatisch incasso. Zodoende hoeft u niets extra’s te doen, nadat u zich hebt aangemeld. En dat hoeft u dus maar één keer te doen!

Als u hebt aangegeven, dat u zonnepanelen hebt, geven wij dat door aan uw nieuwe energieleverancier, zodat die de door u opgewekte stroom kan verrekenen. Is dat nog niet bij ons bekend, stuur ons dan een e-mail om door te geven per wanneer u zonnepanelen hebt.